MIXED MEDIA-TAG

Inlägget postat av: on April 5, 2015


Jag blir ofta inspirerad av diverse alster jag hittar på Pintrest. Den här gången var det en mixed media-tag med volym som fångade mitt öga… Lynn Kopas har gjort den. Jag beslutade mig att snabbt och lätt tota ihop ett alster – av det jag hade liggande i “snabbstäd-påsar” och på arbetsbänken. Det var dags att sätta allt i arbete… :-).

Så jag limmade fast ett kugghjulshörn i vitt (steampunk corner – memory box) – längst ned… (chipboard-tagen var förresten redan infärgad… (efter ett misslyckat försök att göra ngt…)). Jag matade också in:

  • orange blompistiller (när skall jag egentligen använda dem???)
  • en utstansad fjäder (Fluffy feather – Poppy Stamps)
  • en ros från Prima
  • en metallfjäril som jag fått i en goodie bag någonstans
  • en liten söt guldfärgad flicka/docka och snurrgem
  • … bland annat.

Kanske ser du något mer…

Jag smetade också dit lite struktur med hjälp av burlap-stencil från Tim Holtz och white cracle paste från Prima.

Jag målade allt med ett tunt lager vit gesso.

Och så började jag att spraya lite försiktigt… Rosa och gul distress-spray (worn lipstick, squeezed lemonade)… Och lät det rinna…

Jag fortsatte med turkos och orange (broken china och spiced marmalade).

Jag sprayade lite till och avslutade med lite svart… Jag har också förstärkt intrycket på vissa ställen med gammeldags guldfärgad inka gold-skimmerpasta (old gold).

Jag kände mig inte riktigt klar med tagen än… Så jag valde att härma Anne Kristine Holt med rosetten :). Jag har inte samma slags band som hon, men jag kände ändå för att testa… :).

Du hittar textstämpeln, tillsammans med andra sköna kamerastämplar i ett kit (V798), hos Vilda Stamps. Jag har stämplat den med staz-on-dyna på krympplast och krympt ned den med min embossingfön (heat it craft tool från Ranger).

 

Jag har också hällt lite metallic-embossingpulver från Stampendous. Det är ett lite grovkornigare pulver, som skall fönas underifrån, för att inte allt skall flyga iväg. Du kan också stämpla något stökmotiv med klistredynan, för att ge pulvret ett “fäste” :).

Här har du en närbild på textstämpeln som handlar om livet – i jämförelse med fotgraferande… :).
This post is posted by Sari


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply