Best Wishes

Inlägget postat av: on March 10, 2015


Här kommer min sista kreation jag kommer att visa som DT. Men vem vet, kanske i framtiden jag kommer att hälsa på här i bloggen igen. Jag vill avsluta med en present påse som jag skapade till någon som beställde många av dessa. Till denna har jag använd Maja Design papper och två stämplar från Vilda Stamps.

This is my last post as a DT member. But you never know, perhaps in the nearby future I will post something again. My last creation is a gift bag that I made for the bigger order. I used the beautiful paper from Maja Design and two stamps from Vilda Stamps.

Nu blev färgen lite skum på den första bilden. Men i alla fall har jag använd den fina texten som är stämplat med Distress embossing pulver. Sen använde jag även en bakgrunds stämpel

Weird how the color on my first picture turned out. Well, I get at least an idea how the bag looks. I used the beautiful text and stamped it with distress embossing powder. Even used a splashy background stamp.

Det var jätte roligt att dekorerar denna present påse.

I had a lot of fun with this gift bag.

Jag har använd dessa stämplar

I used the following stamps

V636 Best Wishes

V283 Splashbakgrund

Thanks for a all the sweet comments and of course to the Vilda Stamp team that I could be a part of it!!

Hugs Sinikka
This post is posted by Sinikka


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

2 Responses to “Best Wishes”

  1. Chruss says:

    Så snyggt!

  2. Dina says:

    A wonderfull project, thanks for all the inspiration

Leave a Reply