Ängel kort / Angel card

Inlägget postat av: on March 21, 2015


Utmaning 1 på Vilda Stamp Träffen

Gör ett kort till Denisänglelprojektet, alla tävlingsbidragen donerades till projektet som hjälper kvinnor och barn i Kongo. Tävlings regeln för den här utmaningen löd: Något som har med änglar att göra, text eller bild…så här blev mitt kort.

Challenge 1 @ Wild Stamp Crop

Make a card to Denisänglelprojektet, all entries was donated to the project that helps women and children in Kongo. The competition rule for this challenge was: anything that has to do with angels, text or picture. My card turned out like this…

2015-02-28 15.44.182015-02-28 15.42.14

Jag maskade samman dessa två stämplarna och älvan/ängeln fick sitta på knä istället för att flyga. Till bakgrunden använde jag min nyinköpta Tim Holz stensil till bakgrunden, sedan var jag ju bara tvungen att testa och leka med min nya stora Nellie Snellen. Blommorna har jag gjort själv…

I masked together these two stamps and fairy/Angel and turned the girl from flying to sitting on her knees. For the background, I used my new purchased Tim Holz stensil, then I just had to try and play with my new big Nellie Snellen. All the flowers I’ve made myself …
This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply