Bakgrundspapper / Backgrounds paper

Inlägget postat av: on March 3, 2015


Alla fick en var sin 12 x 12 stencil i sin välkomstpåse, jag fick en underbar med fjärilar. Tävlingsreglerna löd så här: Använd stensillen tillsammans med Vilda stämplar samt något embossat… så här blev mitt bakgrundspapper och jag vann 1:a pris!!!

Everyone got a 12 x12 stencil in in there Welcome bag, I got a wonderful with butterflies. Rules was to use the stencil along with some Vilda stamps as well as have something  embossed … my backgrounds paper turned out like this and I won the 1st prize !!!

2015-03-01 20.47.17 2015-03-01 20.47.48

Startade med ett craft färgat cardstock, stämplade över stencilen och färgade in med diverse Distress dynor med en vanlig rektangulär blending tool. Jag fyllde i alla de maskerade konturerna med en guld gel penna och av slutade med att embossa lite färgstänk i guld.

Started with a craft colored cardstock, stamped over the stencil and coloured with various Distress pads with an ordinary rectangular blending tool. I filled in all the masked  contours with a gold gel pen and ended off with some embossed splashes in gold.

Stämplar / Stamps:
This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply