Julkort till datorkillen

Inlägget postat av: on December 29, 2014


Hej hej!

Tredje inlägget för dagen och det blir ett julkort son kan passa till datorälskande killar.
Jag har gjort några modifikationer här och på granen V192 har jag ritat dit lite granbarr och även lite extra glitter, killen vid datorn V748 är stämplad som vanligt men jag har på ett annat papper ritat en tomteluva som jag sedan klippt ut och klistrat fast på hans huvud och texten V273, där har jag faktiskt klippt isär orden i gummit och placerat dom på annat sätt innan jag stämplat. Alla färger på kortet är distressfärger och motiven är stämplade med Archival ink.

PICT2411;E

Hoppas ni gillar kortet!
Lämna gärna en kommentar och låt mig veta vad ni tycker.
Tack för titten!
//Tina
This post is posted by Tina


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply