Chruss Karlsson

Chruss´s blogg

Jag köpte min första stämpel – en kossa givetvis, jag är kofantast med ett förflutet inom lantbruket – runt år 2000 här i Eskilstuna.
Men kom aldrig på något större användningsområde som kort förrän jag fick hem en Pandurokatalog 2003. Då sa det bara smasch och intresset fullkomligt exploderade.
Då hittade jag även till olika yahoo-listor, forum och chattar och det gjorde saken bara bättre.
Nu samlar jag på stämplar mer eller mindre – det finns en del jag inte använt men…den som spar han har för framtida objekt, eller hur?

Jag har ingen speciellt stil, en del gamla stämpelvänner säger att det är Chruss-stil på korten. Jag är inte mycket för att dekorera för mycket, mer för att skapa enkelt och testa lite tekniker.
Här är det mer åt Less is more-hållet för även det är en konst att få till enkla kort.

På fritiden har jag fullt upp med våra 2 samojeder och i familjen finns även 2 katter, en höna, en dotter som snart fyller 18 år och min make Bo.Vi heltidsjobbar båda två så fritiden värnar vi om. En liten pysselstund gör mycket för att jag ska må bra.
Jag tycker även om att plocka svamp, gå promenader och att läsa, slukar allt från kärleksromaner, thrillers och deckare.
Maken och jag har även en annan stor vurm, veterantraktorer! Jag gillar verkligen att se gamla bilar, mopeder och traktorer. Givetvis har vi varsin traktor

One Response to “Chruss Karlsson”

  1. kAMONj says:

    And the picture was soon further muddied cialis for sale 653 cell line, which is derived from Balb c mice, is a well known cell model that is widely used by labs worldwide to produce monoclonal antibodies and for assays and biological studies

Leave a Reply