Lotta Johansson

Lotta´s blogg

Jag heter Lotta Johansson och är född -75. Jag hittade denna hobby av en slump på nätet vid årsskiftet 04/05. Jag hade nyss fött mitt första barn och jag började göra LOs med foton på lilla Tindra och jag fyllde det ena albumet efter det andra. Och jag fortsatte att fylla album med min andra dotter också… Sen, hösten 08 fick jag i uppdag att göra några julkort. Jag fick några julstämplar och gjorde några kort… och sen dess är jag helt fast i kortmakeriet. Jag har inte gjort en enda Layout sen dess.

Nån direkt stil vet jag inte om jag har, eller jag har en väldigt blandad stil tror jag. Det beror vad jag ska göra för kort, vem det är till och vilket humör jag är på. Så jag kan nog inte säga att jag kör på nån direkt stil.

Om jag får nån tid över nån gång och jag inte sitter i min pysselhörna så umgås jag såklart med min sambo och mina prinsessor, Tindra och Tuva. Sen gillar jag att fotografera, lyssnar gärna på musik och hänger alldeles för mycket framför datorn. Men oftast, om jag får tid över, så tillbringar jag den i min pysselhörna. 🙂

Comments are closed.