Pop-up paket

Inlägget postat av: on December 29, 2013


Hej på er!

Visst är det bra att alltid ha en idé till en “sista-minuten-present” Det tycker iallafall jag, och då är ju ett presentkort ett alternativ som är lätt att ta till. Men jag kan känna att det ibland kan vara lite tråkiga förpackningar till presentkort. Så jag bestämde mig för att göra en lite roligare variant. Den här gjorde jag nu till jul, men den är ju lätt att anpassa till födelsedagar m.m. Jag hoppas att ni kommer att gilla den.

Här har ni framsidan och där har jag stämplat med den underbart söta texten från kitet V755 på en bakgrund som är präglad med en embossingfolder.

Innuti kan ni se här hur jag har skapat en pop-up i form av ett paket. Jag har använt stämplarna V750 och V462 och för att dekorera paketet något så har jag knutit “bakers twine” runt och klippt ut en liten tag och satt dig så man kan skriva “till och från”.

Här har vi då den finurliga biten, denna bild är tagen innuti pop-up paketet. Här har jag skapat en ficka av två pappersremsor och helt enkelt stuckit in presentkortet.

Tack för titten!
//Tina
This post is posted by Tina


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

One Response to “Pop-up paket”

Leave a Reply