Natur / Nature

Inlägget postat av: on April 27, 2015


Här har jag maskerat samman en hel bunt med Vilda stämplar… använde även en hel del olika stansar till det här kortet. Minisvamp stämplarna var det första gången som jag använde, det ingick i mitt senaste inköp. De är helt underbara små svampar som jag  kan tänka mig att jag kommer att kunna använda både här och där i framtiden.

Jag älskar att maskera samman en hel massa olika stämplar, mitt rekord är 28 st på en tavla och det var innan jag hade min stamp-a-ma-jig, så placeringen blev inte alltid optimal. En sådan jig kan jag varmt rekommendera om du vill ha full kontroll på vart din stämpling skall hamna.

***

Here I have masked a whole stack of Vilda Stamps together  … I also used a lot of different dies for this card. The Minisvamp set, it was the first time that I used, it was part of my recent purchases. They are absolutely wonderful little fungi that I imagine that I will be able to use both here and there in the future.

I love to mask together a whole bunch of different stamps, my record is 28 stamps. on a painting, and that was before I had my stamp-a-ma-jig, so the placement was not always optimal. , I highly can recommend  a jig if you want to have full control over where your stamping.

2015-04-26 14.25.202015-04-26 14.25.332015-04-26 14.25.122015-04-26 14.25.05

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=57A5sqXlz0o[/youtube]
This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

One Response to “Natur / Nature”

  1. Becca says:

    Vilket härligt kort! Stämplarna är verkligen jätte fina ihop och dom små blommorna är urgulliga.

Leave a Reply